Fortum Vastgoed - Aanbod detail

Gent - Wonen aan het water in het centrum van Gent.

Fortum Vastgoed - Te koop - Terug naar zoekresultaten

Ref. Portus Sint-Jan
 

Wonen aan de waterkant in Residentie Portus Sint-Jan, gelegen in de Sint-Jansvest 18, tussen de Kortedagsteeg en de bruisende Brabantdam én op een boogscheut van de Kouter. 
?Het 18de eeuws herenhuis wordt volgens de regels van de kunst omgevormd tot zes exclusieve appartementen. De grondige renovatie combineert hedendaags wonen met de authentieke elementen. 


AUTHENTICITEIT
In Residentie Portus Sint-Jan staan authenticiteit, licht en comfort centraal. De koetspoort geeft toegang tot de inkom met lift,  de originele eiken trap en het nieuw modern trappenhuis met monumentale glasgevel. De binnentuin wordt behouden en zorgt voor licht doorheen iedere woonst.


HOOGWAARDIGE AFWERKING
De appartementen van Portus Sint-Jan worden kwalitatief en stijlvol afgewerkt met oog voor detail. Volledig ingerichte keukens met eiland en kwalitatieve merktoestellen. (Siemens, Novy, Franke)


ZONNIGE TERRASSEN
In alle rust genieten langsheen de waterkant van Gent. Ieder terras van deze residentie geeft uit aan het water. De gunstige oriëntatie en de verscheidene grote glaspartijen zorgen voor een sublieme lichtinval.


Interesse? Contacteer ons.

Referentie Prijs
Portus 001 verkocht  
Portus 002 verkocht  
Portus 101 verkocht  
Portus 102 verkocht  
Portus 201 verkocht  
Portus 202 verkocht  

Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.