Over Fortum Vastgoed: Uw Ervaren Vastgoedpartner in Gent en Marbella

Wie is Fortum Vastgoed

 

Boutique residenties met een verhaal. 

Sinds 2004 is Fortum Vastgoed actief als projectontwikkelaar gespecialiseerd in kleinschalige luxeprojecten. Wij gaan op zoek naar nieuwe projecten met geschiedenis of een verhaal en vormen deze om tot kwalitatieve boutique residenties op goede locaties.

We zijn sterk in de omvorming van historische of verouderde gebouwen naar duurzame (luxe)appartementen. Onze projecten voldoen steeds aan de normen van de toekomst, zowel in materiaalkeuze als technieken. Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met vaste partners binnen de bouwsector om een consistente kwaliteit te kunnen garanderen.

Als u beschikt over een onroerend goed met ontwikkelingspotentieel kan u dit samen met Fortum Vastgoed transformeren tot een project met meerwaarde.

Aan de start  van ieder dossier analyseren we de mogelijke pistes. Géén eigendom is dezelfde en vraagt dus telkens het nodige onderzoekEen langetermijnvisie staat voor ons centraal. In alle vertrouwen en discretie geniet u van ons professionalisme en flexibiliteit

 

Bekijk onze referenties. 

 

Onze diensten

 

Projects by Fortum Vastgoed

Als projectontwikkelaar is Fortum gespecialiseerd in kleinschalige projecten op goede locaties. We zijn sterk in renovatie én in nieuwbouw en leggen de focus op kwaliteitsvol bouwen met de nadruk op duurzaamheid op vlak van technieken en materialen. Bekijk onze huidige projecten.

 

BIV makelaars

Wij zorgen voor de ondersteuning bij het verkopen en verhuren van uw commercieel en residentieel vastgoed.   

Indien u op zoek bent, laat dan zeker een bericht na op onze contactpagina met uw zoekcriteria. 

 Een waardebepaling kan steeds vrijblijvend aangevraagd worden. In de ruime regio rond Gent staan wij ook tot uw dienst voor het verhuren van commerciële en residentiële panden.

 

Marbella

Wij zijn tevens actief als makelaar aan de Costa del Sol. In samenwerking met Marbella Maison gaan wij samen met u op zoek naar uw tweede verblijf in de ruime regio in en rond Marbella. We bieden zowel nieuwbouw als bestaand vastgoed aan en begeleiden u graag van A tot Z. Gezien onze nauwe samenwerking met Marbella Maison, het Belgische agentschap ter plaatse, zijn wij goed op de hoogte van het nieuwste aanbod. 

 
 
 

Sarah De Vleeschauwer

Gedelegeerd Bestuurder 
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar 

BIV 502 451
sarah@fortum-vastgoed.be
0473 26 08 65

 
   
   

Annelies Debruyne

Gedelegeerd Bestuurder
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar

 BIV 509 075 
annelies@fortum-vastgoed.be
0473 39 12 88

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.