Fortum Vastgoed - Aanbod detail

Gent - Flexibele kantoorruimtes op een slimme locatie

Fortum Vastgoed - Te huur - Terug naar zoekresultaten

Ref. NETWORKS Kantoren
 

NETWORKS: nieuwbouwkantoren te huur 

Een unieke kantoorhub op The Loop in Gent, vlakbij de expo, de ideale locatie in Gent. 

Networks biedt een uniek concept door het aanbieden van flexibele kantoorruimtes op een slimme locatie. In een eerste fase worden gebouwen ONE en TWO gebouwd, met respectievelijk 6.011m² en 9.337m², bestaande uit 7 bouwlagen.   

In een eerste fase worden gebouwen ONE en TWO gebouwd, de respectievelijke oplevering is voorzien voor eind en midden 2021.

Mobiliteitshub 

Networks is slim gelegen, op slechts 7 minuten fietsen van Gent Sint-Pieters en op slechts enkele minuten van de R4 en de E40. Een uitstekende bereikbaarheid met de wagen, het openbaar vervoer en de fiets wordt gegarandeerd. Via NETWORKS werkt uw bedrijf ook mee aan de oplossing van het mobiliteitsprobleem. 

Netwerk van bedrijven 

Werken in een bloeiende community van collega-ondernemers en potentiële klanten met eenzelfde doel: een duurzame groei realiseren en tegelijk een productieve en aangename leefomgeving creëren voor hun medewerkers.

Netwerk van functies 

Een centrale hub met een waaier aan faciliteiten en voordelen. De ideale werkplek in een dynamische sfeer waar er op een andere manier vergaderd maar ook ontspannen kan worden. Gemeenschappelijke vergaderzalen, open workspaces, gedeelde ontspanningsruimtes zullen mogelijk


Lees er alles over in de brochure onderaan of neem contact op voor een afspraak via 09/245.43.88 en hello@fortum-vastgoed.be 
 


Interesse? Contacteer ons.


Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.