Fortum Vastgoed - Aanbod detail

Nazareth - Villa op unieke locatie.

Fortum Vastgoed - Te koop - Terug naar zoekresultaten

Ref. Nazareth11
op aanvraag

Via de prachtige oprijlaan kom je aan bij deze ruime villa (1994) op een uniek privé domein van 3,2 hectare. Vergezichten en privacy zijn troef. Vlakbij het centrum van Nazareth, Deurle, en Astene. De villa, met 445m² bewoonbare oppervlakte, bestaat uit 2 gebouwen verbonden via een doorgang. De villa wordt momenteel gebruikt als kantoor maar heeft een enorm potentieel om terug omgevormd te worden naar een hedendaagse villa. 

Het eerste gebouw is ingericht als kantoor. Op de verdieping zijn er nog enkele bureaus/slaapkamers. Het tweede gebouw is ingericht als woning. Dit gedeelte beschikt op het gelijkvloers over een hall, apart toilet, keuken, eetkamer, een tweede formelere woonkamer met open haard en een bureau- of televisieruimte.  Vanuit alle leefruimtes is er prachtig zicht op de tuin. De keuken geeft uit op een mooi ommuurd terras. 

De slaapvertrekken zijn toegankelijk via de marmeren traphal. Op de verdieping bevindt zich een grote master bedroom met dressing, badkamer en apart toilet. Verder nog 2 slaapkamers, een tweede badkamer, toilet en 2 bergingen. Er zijn 3 garages en het huis is ook gedeeltelijk onderkelderd. 

De basis is kwalitatief: buitenschrijnwerk in hout, dubbel glas, marmer en visgraatparket. De mazoutketel werd recent vernieuwd, airco en beveiligingssysteem (camera's) zijn geïnstalleerd. Prijs op aanvraag. Voor meer info: hello@fortum-vastgoed.be of 09/245.43.88.

EPC referentie:
20100406-0000495607-00000062-0

EPC waarde:
233 (kWh/m²) epc


Interesse? Contacteer ons.


Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.