Fortum Vastgoed - Aanbod detail

Mijas - Kleinschalig luxe villaproject in golfcomplex bij Mijas.

Fortum Vastgoed - Te koop - Terug naar zoekresultaten

Ref. Cerrado Hills - Mijas
€ 1.579.000

Cerrado Hills is een exclusieve ontwikkeling van 13 villa's met prachtig uitzicht op de golf, het meer en de zee. De luxe, open woonruimtes zijn ontworpen voor een dagelijkse comfortabele én praktische woonbeleving. De keuken, het eetgedeelte en de woonkamer zijn allemaal op één niveau met elkaar verbonden en bieden toegang naar de buitenruimtes met panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee. Eigenaren genieten van een verwarmd en privaat infinity zwembad in hun eigen.

De badkamers en keukens zijn uitgerust met materialen en toestellen van topkwaliteit die worden geleverd door toonaangevende, Europese fabrikanten zoals Porcelanosa, Daikin, SCHUCO, INNOVA e.a. Een belangrijk, 'hightech' kenmerk van de Cerrado Hills-villa's is de mogelijkheid om in staat om veel aspecten van het pand te regelen via VTouch Pro, een gebruiksvriendelijke domoticasysteem.

Er zijn twee typen villa's beschikbaar (type A en B), prijzen vanaf € 1.579.600.

Het complex:
Eigenaren zullen kunnen genieten van uitstekende voorzieningen van het Cerrado del Águila Golf Resort, waaronder de golfbaan. Er zijn ook uitgebreide fitnessfaciliteiten in een volledig uitgeruste fitnessruimte. Alle voorzieningen bevinden zich binnen 5 minuten wandelen van de villa's. Daarbij is fine-dining on-site ook mogelijk in het gekend restaurant la Sierra.
 


Interesse? Contacteer ons.


Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.