Fortum Vastgoed - Aanbod detail

Nazareth - Exclusief: Villa met prachtig domein nabij Deurle.

Fortum Vastgoed - Te koop - Terug naar zoekresultaten

Ref. Nazareth-2023
€ 2.200.000

Via de prachtige oprijlaan kom je aan bij deze ruime villa (1994) op een uniek privé domein van 3,2 hectare. Vergezichten en privacy zijn troef. Vlakbij het centrum van Nazareth, Deurle, en Astene. De villa, met ca. 550m² bewoonbare oppervlakte (excl. garages, kelder en zolder), bestaat uit 2 gebouwen verbonden via een gemeenschappelijke ingang. De villa wordt momenteel gebruikt als kantoor en heeft een enorm potentieel om terug omgevormd te worden naar een hedendaagse villa. De combinatie wonen en werken is ook perfect mogelijk. 

Het eerste gebouw is ingericht als kantoor. Op de verdieping zijn er nog enkele bureaus/slaapkamers. Het tweede gebouw is ingericht als woning. Dit tweede gedeelte bestaat op het gelijkvloers uit een hall, apart toilet, keuken, eetkamer, een tweede formelere woonkamer met open haard en een bureau- of televisieruimte.  Vanuit alle leefruimtes is er prachtig zicht op de tuin. De keuken geeft uit op een mooi ommuurd terras, ideale voor een frisser voor- of najaar. 

De slaapvertrekken zijn toegankelijk via de royale traphal. Op de verdieping bevindt zich een master bedroom met dressing, badkamer en apart toilet. Verder 2 slaapkamers, een tweede badkamer, toilet en 2 bergingen. Er zijn 3 garages en het huis is ook gedeeltelijk onderkelderd. 

De basis is kwalitatief: buitenschrijnwerk in hout, dubbel glas en visgraatparket. De mazoutketel werd recent vernieuwd, airco en beveiligingssysteem (camera's) zijn geïnstalleerd. Voor meer info: hello@fortum-vastgoed.be of 09/245.43.88.

EPC referentie:
20100406-0000495607-00000062-0

EPC waarde:
233 (kWh/m²) epc


Interesse? Contacteer ons.


Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.