Laatste Vastgoednieuws en Marktinzichten | Fortum Vastgoed Gent & Marbella

Vastgoednieuws

De Opkomst van Luxe Vastgoed in Gent: Een Venster naar Exclusiviteit en Verfijning

- April 2024 -

Ontdek de unieke combinatie van historische charme en moderne luxe met ons exclusieve aanbod van luxe vastgoed in Gent. Leer waarom Gent de perfecte locatie is voor diegenen die zoeken naar een leven van verfijning en klasse, en hoe u kunt investeren in deze bloeiende markt.

 Lees verder

 

Luxe Vastgoed in Abama, Tenerife: Uw Sleutel tot Exclusief Wonen

- April 2024 -

Duik in de wereld van luxe met ons exclusieve vastgoed in Abama, Tenerife. Ontdek hoe deze idyllische locatie het perfecte toevluchtsoord biedt voor luxe woningen met topfaciliteiten en adembenemende uitzichten.

 Lees verder

 

Investeren In Luxe en Duurzaamheid: Fortum Vastgoed

- April 2024 -

Ontdek hoe Fortum Vastgoed hoogwaardige en duurzame woningen ontwikkelt op toplocaties in België. Lees meer over hun unieke projecten en waarom investeren in luxe vastgoed een slimme keuze is.

 Lees verder

 

De Toekomst van Luxe Vastgoed: Innovatie en Duurzaamheid Leiden de Weg

- Februari 2024 -

Ontdek in onze diepgaande analyse hoe innovatie en duurzaamheid de luxe vastgoedmarkt herdefiniëren, van slimme woningen tot eco-luxe. Leer hoe deze trends niet alleen de norm voor luxe verhogen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Lees verder

 

Ontdek de Top 7 Redenen voor een Onweerstaanbare Investering aan de Spaanse Kust met Fortum Vastgoed

- Februari 2024 -

Waarom kiezen zoveel investeerders voor de Spaanse kust? Fortum Vastgoed deelt de top 7 redenen die deze regio niet alleen prachtig, maar ook financieel aantrekkelijk maken.

Lees verder

 

Nieuwbouwmarkten Voelen de Wind van Verandering

- januari 2024 -

Ontdek hoe de Nieuwbouwmarkten de wind van verandering voelen. Verken de laatste ontwikkelingen en trends in de vastgoed- en bouwsector.

Lees verder

 

De Opkomst van Renovatiewoningen: Een Nieuwe Trend in de Vastgoedmarkt

- januari 2024 -

Ontdek de opkomst van renovatiewoningen in België als een voordelige trend in de vastgoedmarkt. Leer over de voordelen van deze financieel haalbare en duurzame woonopties, en hoe ze invloed hebben op de vastgoedmarkt in 2024. Ideaal voor zowel investeerders als huiseigenaren die op zoek zijn naar betaalbare en energiezuinige woonoplossingen.

Lees verder

 

De Groeiende Vermogenskloof in de Belgische Woningmarkt: Een blik op de Toekomst.  

- januari 2024 -

In België is er een opmerkelijke trend waargenomen in de vermogensverdeling tussen huurders en woningeigenaars. In het afgelopen decennium is deze kloof aanzienlijk gegroeid, een ontwikkeling die zorgen baart voor de toekomst van de Belgische woningmarkt.

Lees verder

 

Belangrijke wijzigingen in BTW-tarief voor afbraak enheropbouw vanaf 2024.  

- december 2023 -

Belgische bouwpromotoren en vastgoedinvesteerders staan aan devooravond van een belangrijke verandering. Vanaf 1 januari 2024 ondergaat het BTW-tarief van 6%voor afbraak en heropbouw een aanzienlijke inperking. Deze wijziging kan een aanzienlijke impacthebben op de vastgoedsector en daarom is het cruciaal voor betrokken partijen om op de hoogte tezijn van de details en de gevolgen van deze verandering.

Lees verder

 

 

De impact van de nieuwe wetgeving op nieuwbouw-projectenin België. 

- november 2023 -

De Belgische vastgoedsector staat op het punt van een belangrijke verschuiving door deintroductie van nieuwe wetgeving voor nieuwbouwprojecten. Deze veranderingen, gericht opduurzaamheid,energie-efficiëntie en modernisering, zullen een aanzienlijke impact hebben op hoenieuwe projecten worden gepland, ontwikkeld en gerealiseerd. In dit artikel verkennen we de kernpuntenvan deze nieuwe regelgeving en de implicaties er van voor ontwikkelaars, investeerders enpotentiële huiseigenaren.

Lees verderOp de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.